Korona kurmottaa myös Kappelin Juustolaa; Jumpy Juustobiili lähtee kolkuttamaan kotioville.

On maanantai 16.3. Kello on hiukan päälle viisi iltapäivällä ja korona jyllää vahvistuen päivittäin. Arvostettu pääministerimme Sanna Marin kertoo juuri radiossa millaisin keinoin Suomi tulee taltuttamaan tämän pikkiriikkisen viruksen, joka on laittanut koko maailman sekaisin. Olo on jollain lailla todella epäuskoinen. Voiko olla niin, että myöskin meidän lintukodossamme joudutaan laittamaan koulut kiinni, kielletään ikäihmisiä tapaamasta muita ja näiden muidenkin sosiaalista elämää rajoitetaan voimakkaasti, lopuista keinoista puhumattakaan. Toimet ovat todella kovia ja totaalisia, mutta varmasti oikeutettuja ja viisaita.

Kuten kaikki varmasti jo ovat havainnoineet, samainen korona on aiheuttanut ja aiheuttaa hankaluuksia varmasti kaikille ja kaikilla elämän alueilla. Kuinka saadaan lapset hoidettua, säilyvätkö työpaikat ja jos, niin kuinka pitkiä lomautuksia on tulossa? Jokaisella meistä on varmasti monia haasteita ja ongelmia ratkaistavanaan.

Meillä juustolassa vaikutus on myös valtava. Toimitukset ravintoloihin ovat käytännössä pysähtyneet ja ruokakaupan molemmat ryhmät ovat peruneet kaikki kevään tuote-esittelyt. Tästä johtuen myyntimme tulee sukeltamaan joksikin aikaa, mutta aiomme -voimakkaasti potkien- pitää päämme joka tapauksessa pinnalla.    

Niinpä teemmekin uudenlaisen lähestymisen juustonmyyntiin ja Jumpy Juustobiili jo kuopii maaperää valmiina tuomaan herkulliset juustomme juurikin Sinun kotiovellesi. Eli ajatus on toimittaa ennakkoon tilatut juustot suoraan kotiin seuraavalla aikataululla.

  1. Tiistai: Helsinki ja pääkaupunkiseutu sekä kaikki kaupungit ja kylät teiden E75 ja 5 varrella Mikkelin ja Helsingin välillä.
  2. Torstai: Turku ja Tampere, sekä kaupungit ja kylät Helsingin ja Turun välillä E18 tien varressa sekä kaupungit ja kylät Turun ja Tampereen välillä tien E63 varressa.
  3. Perjantai: Mikkeli ja Savonlinna.

Pääsisäisviikolla emme aja torstaina ja perjantaina.

Sekä Ilmeikäs Illusia -sinihomejuuston että Lempeä Loreley -valkohomejuuston saat kotiovellesi juustopaperiin käärittynä haluamasi kokoisina paloina. Juustojen tuotetiedot löytyvät kotisivuiltamme Tuotteemme -otsikon alta. Kaikki toimitukset tehdään tietenkin Jumpy Juustobiilillä, jonka tavaratila on varustettu kylmälaitteilla, joten kylmäketju pysyy aina katkeamattomana.

Toimitukset aloitetaan viikolla välittömästi, eli ensimmäinen kierros Helsinkiin on heti keskiviikkona 18.3. Ja Turkuun sekä Tampereelle torstaina 19.3. Mikkeli ja Savonlinna perjantaina 20.3. Kierrokset toteutetaan, mikäli tilauksien kokonaissumma ylittää 80 €.

Tilaukset tulisi tehdä maanantaihin klo. 16:een mennessä, Mikkeli ja Savonlinna torstaihin klo. 16:een, ja tapoja on monia.

  1. Kotisivujemme kautta, tämän blogin perässä olevalla yhteydenottolomakkeella.
  2. Sähköpostilla osoitteeseen juusto@kappelinjuustola.fi
  3. Puhelimitse Juustonkeittäjä Peteltä numerosta  040 8187174.
  4. Yllä olevaan numeroon voi laittaa tilaukset myös WhatsUpilla tai tekstiviestillä.
  5. Myös Messengerillä tilaukset tulevat perille.

Laita tilaukseen nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä haluamasi juustojen määrä. Olemme sinuun yhteydessä, kun saavumme lähellesi ja näin voimme sopia yksityiskohdista.

Juustojen hinnat ovat 43 €/kg sis. alv.
Toimitusmaksu on 4,80 €, mutta mikäli tilaus ylittää 30 € toimitus on ilmainen.
Maksu onnistuu lähimaksuna maksukortilla.

Meidän kauttamme saat samaan kuormaan myös Tertin Kartanon maukkaat näkkärit, hillot sekä hyytelöt, täydelliset lisukkeet juustoillemme.

Tertin hyytelöt (Omena-calvados, Ruusu ja Mustaherukka) 7 €.
Karu Arki oluthyytelö 8 €.
Hunajapähkinät 9 €.
Näkkileivät (Tertin hapanjuureen valmistettu sekä siemen) 7 €.

Ajat ovat todellakin erikoiset, mutta valtion toimilla ja varsinkin meidän kaikkien samaan hiileen puhaltamisella, tämäkin poikkeustila selätetään. Käyttämällä pienten yritysten palveluja ja tuotteita pystymme takaamaan monien työpaikkojen säilymisen myös tilanteen päätyttyä.

Pidetään kaikki pää pinnalla, toimitaan annettujen ohjeiden mukaisesti ja muistetaan tukea paikallisia ja pieniä yrityksiä ja ennen kaikkea pysytään terveinä. Ei anneta näiden tarpeellisen rajoitusten lannistaa meitä vaan yritetään kuitenkin nauttia elosta ja olosta, ja tähän jos mihin auttaa pala herkullista juustoa kera herkullisten tykötarpeiden.

Kappelin Juustola, Juustonkeittäjä ja partneri Osku kiittävät!

Pete
Juustonkeittäjä
Kappelin Juustola
juusto@kappelinjuustola.fi
040 8187174