Uskomatonta!!

Jos tämän pystyy nyt lukemaan, tarkoittaa se sitä, että meillä on Kappelin Juustolan nettisivut olemassa. Juustonkeittämisen, niiden myymisen, pakkaamisen, kuljettamisen, esittelemisen, maistattamisen jne jne jne ohessa olemme saaneet aikaiseksi NETTISIVUT!!!

WAU, SIISTII, MAGEETA!! Sanon tietoisesti ja tarkoituksella, että olemme saaneet, koska olemme yhtiökumppanini Oskun kanssa pähkäilleet ja kokoustaneet enemmän kuin vain muutaman kerran, aiheena juurikin nämä sivut, millaiset niiden tulisi olla, mitä niiden tulisi sisältää ja miltä näyttää? Niiden tulee olla tyylikkäät mutta kotoisat, asiat tulee ilmaista simppelisti mutta hyvällä Suomen kielellä ja niiden tulee kertoa meistä kaikki oleellinen; mitä teemme, missä ja miksi ja mistä juustojamme saa. Tähän mennessä olen nähnyt sivuistamme vain leiskat ja kirjoitellut tekstejä, myös tätä kyseistä, ja kaikki tuntuu kovin irtonaiselta, kaiken maailman paloja on vaikka kuinka ja paljon. On uskomatonta, kuinka paljon yksien nettisivujen tekemisessä pitää ottaa huomioon, onneksi minun tehtäväni on loppujen lopuksi vain juustojen valmistus. Joka tapauksessa, mieleni valtaa varmuus, näistä tulee superhienot! Eikä vähiten loistavan kumppanimme Mainostoimisto Groteskin ansiosta. Suvimaan Jyrki on joukkoineen tehnyt jälleen hämmästyttävää työtä, ja olen aivan saletti, että kun tulen näkemään sivumme testiympäristössä ennen niiden virallista julkaisua, tulen todennäköisesti putoamaan hanurilleni.

Groteski on meille tuttu yhteistyökumppani, he ovat logojemme ja väriemme, hienosti sanottuna visuaalisen ilmeemme takana ja täytyy sanoa, että he ovat lukeneet meitä erinomaisen mainiosti ja lopputulos on aina ollut sellainen kuin olisimme itsekin tehneet jos vain olisimme kykeneet. He ovat suorastaan lukeneet ajatuksemme. Melkein pelottavaa. Joka tapauksessa ISO KIITOS ja syvä kumarrus Mikkelin aseman suuntaan kaikille Groteskin tyypeille!!

Ja hei, käykää katsomassa meidän sivumme. Ne löytyvät osoitteesta www.kappelinjuustola.fi

Takaan, että kannattaa, niistä tuli juurikin niin hienot, kuin nettisivut voivat olla ja juurikin sellaiset kuin pitikin!

Juustoisin terveisin!

Pete
Juustonkeittäjä
Kappelin Juustola